Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11397
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавченко, О. М.
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.
dc.contributor.authorСиза, О. І.
dc.date.accessioned2016-09-23T15:33:09Z
dc.date.available2016-09-23T15:33:09Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/11397
dc.descriptionСавченко, О.М. Розробка технологічних основ для підвищення підйомної сили хлібопекарських дріжджів / О. М. Савченко, В. М. Челябієва, О. І. Сиза // SWorld: сб. науч. трудов. - Т. 8, Вып. 3(36). - Иваново : МАРКОВА АД, 2014. - С.32 - 35.en_US
dc.description.abstractВ роботі розглядається дослідження впливу харчових добавок на активність хлібопекарських дріжджів загальноприйнятими методами та за допомогою модельних дослідів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherИваново: МАРКОВА АДen_US
dc.subjectхлібопекарські дріжджіen_US
dc.titleРозробка технологічних основ для підвищення підйомної сили хлібопекарських дріжджівen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Савченко О. М.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Розробка тех. основ.pdf534,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.