Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/11397
Назва: | Розробка технологічних основ для підвищення підйомної сили хлібопекарських дріжджів |
Автори: | Савченко, О. М. Челябієва, В. М. Сиза, О. І. |
Ключові слова: | хлібопекарські дріжджі |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Иваново: МАРКОВА АД |
Короткий огляд (реферат): | В роботі розглядається дослідження впливу харчових добавок на активність хлібопекарських дріжджів загальноприйнятими методами та за допомогою модельних дослідів. |
Опис: | Савченко, О.М. Розробка технологічних основ для підвищення підйомної сили хлібопекарських дріжджів / О. М. Савченко, В. М. Челябієва, О. І. Сиза // SWorld: сб. науч. трудов. - Т. 8, Вып. 3(36). - Иваново : МАРКОВА АД, 2014. - С.32 - 35. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/11397 |
Розташовується у зібраннях: | Савченко О. М.: наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Розробка тех. основ.pdf | 534,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.