Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11397
Назва: Розробка технологічних основ для підвищення підйомної сили хлібопекарських дріжджів
Автори: Савченко, О. М.
Челябієва, В. М.
Сиза, О. І.
Ключові слова: хлібопекарські дріжджі
Дата публікації: 2014
Видавництво: Иваново: МАРКОВА АД
Короткий огляд (реферат): В роботі розглядається дослідження впливу харчових добавок на активність хлібопекарських дріжджів загальноприйнятими методами та за допомогою модельних дослідів.
Опис: Савченко, О.М. Розробка технологічних основ для підвищення підйомної сили хлібопекарських дріжджів / О. М. Савченко, В. М. Челябієва, О. І. Сиза // SWorld: сб. науч. трудов. - Т. 8, Вып. 3(36). - Иваново : МАРКОВА АД, 2014. - С.32 - 35.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/11397
Розташовується у зібраннях:Савченко О. М.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Розробка тех. основ.pdf534,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.