Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/11911
Назва: Основи охорони праці. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 – Харчові технології
Автори: Челябієва, В. М.
Ключові слова: основи охорони праці
лабораторний практикум
Дата публікації: 2016
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Запропонований лабораторний практикум включає лабораторні роботи з основних розділів дисципліни: промислової санітарії та техніки безпеки. Задачі проведення лабораторних занять – придбати навички роботи з вимірювальними приладами, вміти здійснювати самостійно дослідження умов праці та електробезпеки на робочих місцях
Опис: Основи охорони праці. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" / уклад.: В. М. Челябієва. – Чернігів : ЧНТУ, 2016. – 40 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/11911
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
Гуманітарні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.