Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 45
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія" | Челябієва, В. М.; Березкина, Н. А. |
2024 | Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 – Екологія. Освітня програма «Екологія» | Цибуля, С. Д.; Костенко, І. А.; Челябієва, В. М.; Буяльська, Н. П. |
2023 | Екологічна безпека та техноекологія : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія" освітньо-професійної програми "Екологія" | Костенко, І. А.; Челябієва, В. М. |
2023 | Навчально-виробнича практика : методичні вказівки для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія" освітня програма "Екологія" | Челябієва, В. М.; Костенко, І. А. |
2023 | Навчально-ознайомча практика : методичні вказівки для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія", освітня програма "Екологія" | Челябієва, В. М.; Костенко, І. А. |
2022 | Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» | Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М. |
2022 | Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки довиконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» | Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М. |
2022 | Технологія цукрового виробництва та полісахаридів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 11 "Харчові технології." Освітня програма "Харчові технології та інженерія" | Челябієва, В. М. |
2021 | Безпечність продовольчої сировини та продуктів харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» | Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М. |
2021 | Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології" | Челябієва, В. М. |
2021 | Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до практичних та семінарських занять для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології" | Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М. |
2021 | Харчові технології та інженерія : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» (Частина 1) | Челябієва, В. М. |
2009 | Охорона праці : практикум з охорони праці для студентів напрямів підготовки 0502 "Менеджмент", 0501 "Економіка і підприємництво" | Гуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М. |
2021 | Мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія" освітня програма «Екологія» | Челябієва, В. М. |
2020 | Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : лабораторний практикум для ЗВО всіх галузей знань | Костенко, І. А.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М. |
2020 | Аналітична хімія : лабораторний практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101"Екологія" освітня програма «Екологія» | Челябієва, В. М. |
2020 | Корозія та захист від корозії : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальностей 131 "Прикладна механіка", 133 "Галузеве машинобудування", 274 "Автомобільний транспорт", 181 "Харчові технології" | Костенко, І. А.; Челябієва, В. М. |
2011 | Охорона праці. Лабораторний практикум для студентів напрямів підготовки 6.050102 – комп’ютерна інженерія, 6.050802 – електронні пристрої та системи | Гуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.; Бивойно, Т. П.; Денисова, Н.П. |
2020 | Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв : лабораторний практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» Ч. 2. | Челябієва, В. М. |
2011 | Безпека праці та промислова санітарія: курс охорони праці для студентів інженерно-економічного напряму підготовки | Ткачук, К. Н.; Гуменюк, О. Л.; Бивойно, Т. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.; Ткачук, К. К.; Буяльська, Н. П. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 45