Челябієва В. М.: навчально-методичні видання : [45] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 45
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"Челябієва, В. М.; Березкина, Н. А.
2024Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 – Екологія. Освітня програма «Екологія»Цибуля, С. Д.; Костенко, І. А.; Челябієва, В. М.; Буяльська, Н. П.
2023Екологічна безпека та техноекологія : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія" освітньо-професійної програми "Екологія"Костенко, І. А.; Челябієва, В. М.
2023Навчально-виробнича практика : методичні вказівки для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія" освітня програма "Екологія"Челябієва, В. М.; Костенко, І. А.
2023Навчально-ознайомча практика : методичні вказівки для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія", освітня програма "Екологія"Челябієва, В. М.; Костенко, І. А.
2022Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.
2022Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки довиконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М.
2022Технологія цукрового виробництва та полісахаридів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 11 "Харчові технології." Освітня програма "Харчові технології та інженерія"Челябієва, В. М.
2021Безпечність продовольчої сировини та продуктів харчування : методичні вказівки до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М.
2021Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.
2021Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до практичних та семінарських занять для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М.
2021Харчові технології та інженерія : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» (Частина 1)Челябієва, В. М.
2009Охорона праці : практикум з охорони праці для студентів напрямів підготовки 0502 "Менеджмент", 0501 "Економіка і підприємництво"Гуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М.
2021Мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 "Екологія" освітня програма «Екологія»Челябієва, В. М.
2020Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : лабораторний практикум для ЗВО всіх галузей знаньКостенко, І. А.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.
2020Аналітична хімія : лабораторний практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101"Екологія" освітня програма «Екологія»Челябієва, В. М.
2020Корозія та захист від корозії : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальностей 131 "Прикладна механіка", 133 "Галузеве машинобудування", 274 "Автомобільний транспорт", 181 "Харчові технології"Костенко, І. А.; Челябієва, В. М.
2011Охорона праці. Лабораторний практикум для студентів напрямів підготовки 6.050102 – комп’ютерна інженерія, 6.050802 – електронні пристрої та системиГуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.; Бивойно, Т. П.; Денисова, Н.П.
2020Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв : лабораторний практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» Ч. 2.Челябієва, В. М.
2011Безпека праці та промислова санітарія: курс охорони праці для студентів інженерно-економічного напряму підготовкиТкачук, К. Н.; Гуменюк, О. Л.; Бивойно, Т. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.; Ткачук, К. К.; Буяльська, Н. П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 45