Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/11911
Назва: | Основи охорони праці. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 – Харчові технології |
Автори: | Челябієва, В. М. |
Ключові слова: | основи охорони праці лабораторний практикум |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Запропонований лабораторний практикум включає лабораторні роботи з основних розділів дисципліни: промислової санітарії та техніки безпеки. Задачі проведення лабораторних занять – придбати навички роботи з вимірювальними приладами, вміти здійснювати самостійно дослідження умов праці та електробезпеки на робочих місцях |
Опис: | Основи охорони праці. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" / уклад.: В. М. Челябієва. – Чернігів : ЧНТУ, 2016. – 40 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/11911 |
Розташовується у зібраннях: | Челябієва В. М.: навчально-методичні видання Гуманітарні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Основи охорони праці.Лаб.практикум(Укл.;Челябієва В.М. – Чернігів;ЧНТУ,2016. – 40 с..pdf | 1,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.