Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12330
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисенко, Т. М.-
dc.date.accessioned2017-01-18T10:09:14Z-
dc.date.available2017-01-18T10:09:14Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/12330-
dc.descriptionТоварознавство. Харчові продукти.Ч.2 : метод. вказ. до виконання циклу лаб. робіт для студ. напряму підг.6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» / укл.: Т.М. Денисенко. – Чернігів: ЧДТУ, 2014. – 52 с.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.subjectтоварознавствоen_US
dc.titleТоварознавство. Харчові продукти (частина 2). Методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво».en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: навчально-методичні видання
Економічні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.