Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/12330
Назва: | Товарознавство. Харчові продукти (частина 2). Методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво». |
Автори: | Денисенко, Т. М. |
Ключові слова: | товарознавство |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Опис: | Товарознавство. Харчові продукти.Ч.2 : метод. вказ. до виконання циклу лаб. робіт для студ. напряму підг.6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» / укл.: Т.М. Денисенко. – Чернігів: ЧДТУ, 2014. – 52 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12330 |
Розташовується у зібраннях: | Денисенко T. M.: навчально-методичні видання Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Товарознавство. Харчові продукти. Ч. 2. Метод. вказ. до виконання лаб. роб..pdf | 897,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.