Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12330
Назва: Товарознавство. Харчові продукти (частина 2). Методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво».
Автори: Денисенко, Т. М.
Ключові слова: товарознавство
Дата публікації: 2014
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Опис: Товарознавство. Харчові продукти.Ч.2 : метод. вказ. до виконання циклу лаб. робіт для студ. напряму підг.6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» / укл.: Т.М. Денисенко. – Чернігів: ЧДТУ, 2014. – 52 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/12330
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: навчально-методичні видання
Економічні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.