Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12332
Назва: Основи фізіології та гігієни харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Автори: Буяльська, Н. П.
Денисова, Н. М.
Цибуля, С. Д.
Ключові слова: основи фізіології
гігієна харчування
Дата публікації: 2014
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Опис: Основи фізіології та гігієни харчування : метод. вказ. до лаб. робіт для студ. напряму підг. 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / укл.: Н.П. Буяльська, Н.М. Денисова, С.Д. Цибуля. – Чернігів: ЧНТУ, 2014. – 80 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/12332
Розташовується у зібраннях:Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання
Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
Денисова Н. М.: навчально-методичні видання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.