Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/12332
Назва: | Основи фізіології та гігієни харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
Автори: | Буяльська, Н. П. Денисова, Н. М. Цибуля, С. Д. |
Ключові слова: | основи фізіології гігієна харчування |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Опис: | Основи фізіології та гігієни харчування : метод. вказ. до лаб. робіт для студ. напряму підг. 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / укл.: Н.П. Буяльська, Н.М. Денисова, С.Д. Цибуля. – Чернігів: ЧНТУ, 2014. – 80 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12332 |
Розташовується у зібраннях: | Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання Денисова Н. М.: навчально-методичні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Основи фізіології та гігієни харчування. Метод вказ. до лаб. роб..pdf | 1,88 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.