Денисова Н. М.: навчально-методичні видання : [36] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 36
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Екологія харчових виробництв : методичні вказівки до практичних занять для ЗВО першого (бакалаврського) рівня спеціальності 101 "Екологія"Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.
2022Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до практичних занятьДенисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П.
2022Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М.
2022Процеси і апарати харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології"Денисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2022Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки до практичних занятьДенисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2022Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.
2022Процеси та апарати харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології"Денисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2022Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки довиконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М.
2022Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.
2022Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М.
2022Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.
2021Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки для самостійної роботи студентів галузі знань 18 "Харчові технології"Денисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2021Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів галузі знань 18 "Харчові технології"Денисова, Н. М.; Буяльська, Н. П.
2021Експертиза харчових продуктів : методичні вказівки до практичних та семінарських занять для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології"Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М.
2009Охорона праці : практикум з охорони праці для студентів напрямів підготовки 0502 "Менеджмент", 0501 "Економіка і підприємництво"Гуменюк, О. Л.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М.
2021Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до лабораторних для ЗВО спеціальності 181 "Харчові технології"Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М.
2021Екологія : методичні вказівки до лабораторних робіт для ЗВО спеціальностей 172 "Телекомунікації та радіотехніка", 171 "Електроніка"Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.; Денисова, Н. М.
2020Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : лабораторний практикум для ЗВО всіх галузей знаньКостенко, І. А.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.
2020Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до виконання практичних робіт для ЗВО всіх галузей знаньДенисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П.
2020Безпека життєдіяльності та основи охорони праці : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи ЗВО всіх галузей знаньДенисова, Н. М.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 36