Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12479
Назва: Особливості розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондитерської галузі
Автори: Андросенко, О. О.
Гливенко, В. В.
Ключові слова: загальновиробничі витрати
постійні витрати
змінні витрати
нормальна потужність
виробнича потужність
калькулювання собівартості продукції
Дата публікації: 2015
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Опис: Андросенко, О. О. Особливості розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондитерської галузі / О. О. Андросенко, В. В. Гливенко // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : тези доповідей І міжнар. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 11 грудня 2015 р.). – Чернігів : ЧНТУ, 2015. – С. 34-35.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/12479
Розташовується у зібраннях:Андросенко О. О.: доповіді, тези доповідей
2015

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zagalno vyrobnychi vytraty.pdfнаукова доповідь156,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.