Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/12479
Назва: | Особливості розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондитерської галузі |
Автори: | Андросенко, О. О. Гливенко, В. В. |
Ключові слова: | загальновиробничі витрати постійні витрати змінні витрати нормальна потужність виробнича потужність калькулювання собівартості продукції |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Опис: | Андросенко, О. О. Особливості розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондитерської галузі / О. О. Андросенко, В. В. Гливенко // Бухгалтерський облік, оподаткування, аналіз і аудит: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : тези доповідей І міжнар. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 11 грудня 2015 р.). – Чернігів : ЧНТУ, 2015. – С. 34-35. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12479 |
Розташовується у зібраннях: | Андросенко О. О.: доповіді, тези доповідей 2015 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zagalno vyrobnychi vytraty.pdf | наукова доповідь | 156,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.