Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12698
Назва: Інституційне регулювання інвестиційних процесів у харчовій промисловості: теорія, методологія, практика
Автори: Стоянова-Коваль, С. С.
Ключові слова: харчова промисловість
інвестуваня
інституційне регулювання
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів
Опис: Стоянова-Коваль, С. С. Інституційне регулювання інвестиційних процесів у харчовій промисловості: теорія, методологія, практика : дис... докт. екон. наук : 08.00.03 / С. С. Стоянова-Коваль. - Чернігів, 2017. - 425 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/12698
Розташовується у зібраннях:08.00.03 – економіка та управління національним господарством

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дисертація Стоянова-Коваль на сайт.pdfдисертація2,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.