Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12698
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтоянова-Коваль, С. С.-
dc.date.accessioned2017-05-18T11:38:16Z-
dc.date.available2017-05-18T11:38:16Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/12698-
dc.descriptionСтоянова-Коваль, С. С. Інституційне регулювання інвестиційних процесів у харчовій промисловості: теорія, методологія, практика : дис... докт. екон. наук : 08.00.03 / С. С. Стоянова-Коваль. - Чернігів, 2017. - 425 с.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.subjectінвестуваняen_US
dc.subjectінституційне регулюванняen_US
dc.titleІнституційне регулювання інвестиційних процесів у харчовій промисловості: теорія, методологія, практикаen_US
dc.typeThesisen_US
Розташовується у зібраннях:08.00.03 – економіка та управління національним господарством

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дисертація Стоянова-Коваль на сайт.pdfдисертація2,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.