Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/12698
Назва: | Інституційне регулювання інвестиційних процесів у харчовій промисловості: теорія, методологія, практика |
Автори: | Стоянова-Коваль, С. С. |
Ключові слова: | харчова промисловість інвестуваня інституційне регулювання |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Чернігів |
Опис: | Стоянова-Коваль, С. С. Інституційне регулювання інвестиційних процесів у харчовій промисловості: теорія, методологія, практика : дис... докт. екон. наук : 08.00.03 / С. С. Стоянова-Коваль. - Чернігів, 2017. - 425 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12698 |
Розташовується у зібраннях: | 08.00.03 – економіка та управління національним господарством |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дисертація Стоянова-Коваль на сайт.pdf | дисертація | 2,82 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.