Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/12938
Назва: Сучасні тенденції співробітництва України та Європейського Союзу у сфері туризму
Автори: Полковниченко, С. О.
Ключові слова: міжнародні туристичні відносини
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах однією з пріоритетних, найбільш динамічно прогресуючих та високорентабельних галузей господарювання є туризм. Його розвиток чинить важливий вплив на економічне зростання, зменшення безробіття, вдосконалення ринкової та соціальної інфраструктури, забезпечення стабільності валютного курсу, поліпшення платіжного балансу країни, наповнення державного та місцевих бюджетів. Крім того, туризм виконує важливі суспільно-політичні та культурні функції, сприяє розвитку духовного потенціалу нації, збереженню історико-культурної спадщини. Тому Україні важливо знайти своє місце у світовій та європейській туристичній індустрії, що дозволить сформувати позитивний імідж на світовій арені й отримати якомога більшу частку доходів від участі у міжнародних туристичних відносинах.
Опис: Полковниченко, С. О. Сучасні тенденції співробітництва України та Європейського Союзу у сфері туризму / С. О. Полковниченко // Євроінтеграційний вектор України: спрямування соціально-економічного розвитку : монографія кафедри економічної теорії / за заг. ред. В. Ф. Савченка, Т. Л. Шестаковської. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – С. 258-276.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/12938
Розташовується у зібраннях:Полковниченко С. О.: монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Полковниченко, монографія 2017.pdf636,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.