Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Можливості розвитку гастрономічного туризму в Чернігівській областіАлєшугіна, Н. О.; Коваль, П. Ф.
2017Методичні рекомендації з проходження переддипломної практики та написання звіту студентами денної та заочної форми навчання напряму підготовки 24 “Сфера обслуговування”, спеціальності 242 “Туризм” другого освітньо-кваліфікаційного рівня “Магістр”Коваль, П. Ф.; Алєшугіна, Н. О.
2017Методичні вказівки до написання курсової роботи з дисципліни “Сільський туризм” для студентів напрямку підготовки 24 „Сфера обслуговування”, спеціальності 242 “Туризм” денної форми навчанняАлєшугіна, Н. О.; Коваль, П. Ф.
2017Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт студентами денної та заочної форм навчання напряму підготовки 24 „Сфера обслуговування”, спеціальності 242 „Туризм”, освітньо-кваліфікаційного рівня „Магістр”Коваль, П. Ф.; Алєшугіна, Н. О.
2010В’їзний туризмКоваль, П. Ф.; Алєшугіна, Н. О.; Андрєєва, Г. П.; Зеленська, О. О.; Григор’єва, Т. В.; Пархоменко, О. Г.; Дудко, В. Б.; Михайловський, М. О.; Бондар, С. І.
2010Розвиток розважального сектору туріндустрії як засіб зміцнення туристичного потенціалу УкраїниКоваль, П. Ф.; Алєшугіна, Н. О.; Андрєєва, Г. П.