Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/13396
Назва: | Визначення оптимального співвідношення компонентів білково-вуглеводних напівфабрикатів |
Інші назви: | Determination of optimum ratio of components of protein-carbohydrate semi-product Определение оптимального соотношения компонентов белково-углеводных полуфабрикатов |
Автори: | Золотухіна, І. В. |
Ключові слова: | пахта молочно-белковый концентрат пюре тыквы пюре моркови оптимизация рецептурный состав buttermilk milk protein concentrate pumpkin puree carrot puree optimization prescription composition сколотини молочно-білковий концентрат пюре гарбуза пюре моркви оптимізація рецептурний склад |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Технічні науки та технології; № 1 (3) |
Короткий огляд (реферат): | Розширення асортименту продуктів харчування, підвищення їх біологічної цінності, а також створення продуктів нового покоління, які б відповідали вимогам здорового харчування, є актуальною проблемою. Одним з напрямків реалізації цієї проблеми є розроблення технологій виробництва молочно-білкових напівфабрикатів на основі копреципітату із сколотин з додаванням овочевих пюре. У статті розглянуто питання оптимізації співвідношення рецептурних компонентів напівфабрикатів білково-вуглеводних відповідно до харчової цінності, органолептичних показників і структурно-механічних властивостей за допомогою способу рішення компромісних задач багатопараметричної оптимізації методом сполучених градієнтів. |
Опис: | Золотухіна, І. В. Визначення оптимального співвідношення компонентів білково-вуглеводних напівфабрикатів / І. В. Золотухіна // Технічні науки та технології. – 2016. – № 1 (3). – C. 217-221. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/13396 |
Розташовується у зібраннях: | №1(3) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
122.pdf | стаття | 336,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.