Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/13398
Назва: Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві
Інші назви: Phyto supplements based on green shoots of wheat in bread making
Фитодобавки на основе зеленых ростков пшеницы в хлебопекарском производстве
Автори: Cавченко, О. М.
Сиза, О. І.
Коваленко, М. С.
Купчик, О. Ю.
Ключові слова: паростки пшениці
мікроелементи
вітаміни
якість хліба
wheat germ
minerals
vitamins
quality of bread
ростки пшеницы
микроэлементы
витамины
качество хлеба
Дата публікації: 2016
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки та технології; № 1 (3)
Короткий огляд (реферат): Досліджено підвищення біологічної та харчової цінності пшеничного хліба за допомогою введення оздоровчої добавки на основі зелених паростків пшениці. Фітодобавка збагачує вироби вітамінами, макро- і мікроелементами, не викликає зниження споживчих та технологічних властивостей хліба. Використання харчової добавки підвищує ферментативну активність дріжджів, що скорочує тривалість технологічного процесу приготування пшеничного хліба.
Опис: Cавченко, О. М. Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві / О. М. Cавченко, О. І. Сиза, М. С. Коваленко, О. Ю. Купчик // Технічні науки та технології. – 2016. – № 1 (3). – C. 234-239.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/13398
Розташовується у зібраннях:№1(3)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
125.pdfстаття398,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.