Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/13398
Назва: | Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві |
Інші назви: | Phyto supplements based on green shoots of wheat in bread making Фитодобавки на основе зеленых ростков пшеницы в хлебопекарском производстве |
Автори: | Cавченко, О. М. Сиза, О. І. Коваленко, М. С. Купчик, О. Ю. |
Ключові слова: | паростки пшениці мікроелементи вітаміни якість хліба wheat germ minerals vitamins quality of bread ростки пшеницы микроэлементы витамины качество хлеба |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Технічні науки та технології; № 1 (3) |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено підвищення біологічної та харчової цінності пшеничного хліба за допомогою введення оздоровчої добавки на основі зелених паростків пшениці. Фітодобавка збагачує вироби вітамінами, макро- і мікроелементами, не викликає зниження споживчих та технологічних властивостей хліба. Використання харчової добавки підвищує ферментативну активність дріжджів, що скорочує тривалість технологічного процесу приготування пшеничного хліба. |
Опис: | Cавченко, О. М. Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві / О. М. Cавченко, О. І. Сиза, М. С. Коваленко, О. Ю. Купчик // Технічні науки та технології. – 2016. – № 1 (3). – C. 234-239. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/13398 |
Розташовується у зібраннях: | №1(3) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
125.pdf | стаття | 398,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.