Приступа А. Л.: навчально-методичні видання : [10] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 10 з 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Вибір схем розподільних установок електричних підстанцій : методичні вказівки до виконання курсового проєкту та самостійної роботи з дисципліни «Електрична частина станцій та підстанцій» здобувачам першого рівня вищої освіти за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»Буйний Р. О.; Діхтярук, І. В.; Приступа, А. Л.
2024Засоби вимірювальної техніки : методичні вказівки до курсового проєктування для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 175 "Інформаційно-вимірювальні технології"Приступа, А. Л.; Сатюков, А. І.
2024Основи релейного захисту та автоматики в електроенергетичних системах : методичні вказівки до курсового проектування для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка"Приступа, А. Л.
2024Метрологія та вимірювання : методичні вказівки до виконання курсового проектування для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 175 "Інформаційно-вимірювальні технології"Приступа, А. Л.; Степенко, С. А.
2023Перехідні процеси в електричних системах : методичні вказівки до самостійної роботи та до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»Бодунов, В. М.; Кулько, Т. В.; Приступа, А. Л.
2021Інформаційно-вимірювальні системи : методичні вказівки до курсового проекту для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка"Безручко, В. М.; Степенко, С. А.; Приступа, А. Л.
2021Захист електричних мереж від перенапруг : методичні вказівки до лабораторних робіт здобувачам вищої освіти за спеціальністю 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка"; Діхтярук, І. В.; Приступа, А. Л.
2021Методичні вказівки, поради і рекомендації студентам по виконанню, оформленню і захисту кваліфікаційних робіт за спеціальністю 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка"Приступа, А. Л.; Мошель, М. В.; Степенко, С. А.
2021Методичні вказівки, поради і рекомендації студентам по виконанню, оформленню і захисту кваліфікаційних робіт освітнього рівня "магістр" за спеціальністю 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка"Приступа, А. Л.; Мошель, М. В.; Степенко, С. А.
2017Основи техніки релейного захисту та автоматики: методичні вказівки до розрахунково-графічної та самостійної роботи студентів за напрямом підготовки 6.050701 "Електротехніка та електротехнології"Приступа, А. Л.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 10 з 10