Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29437
Назва: Метрологія та вимірювання : методичні вказівки до виконання курсового проектування для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 175 "Інформаційно-вимірювальні технології"
Автори: Приступа, А. Л.
Степенко, С. А.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Ці методичні вказівки, з дисципліни «Метрологія та вимірювання», складено для студентів другого курсу освітньої програми "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" денної форми навчання з метою допомоги студентам у виконанні та оформленні курсового проекту. Метою курсового проекту є засвоєння студентами теоретичних положень та формування практичних навичок статистичної обробки результатів багатократних непрямих вимірювань. Курсовий проект є самостійною роботою здобувачів, в ході якої набуваються практичні навички та поглиблюються теоретичні знання з дисципліни “ Метрологія та вимірювання ”. Робота над курсовим проектом має також за мету навчити студента користуватися відповідною довідковою літературою, нормативними документами, технічною документацією та іншими матеріалами.
Опис: Метрологія та вимірювання : метод. вказ. до виконання курс. проектування для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти спеціальності 175 "Інформаційно-вимірювальні технології" / уклад.: А. Л. Приступа, С. А. Степенко. – Чернігів : НУ Чернігівська політехніка, 2024. – 32 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29437
Розташовується у зібраннях:Степенко С. А.: навчально-методичні видання
Приступа А. Л.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5143 Метрологія та вимірювання КП 2023 (2).pdfметодичні вказівки931,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.