Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/14001
Назва: Ефективність управлінського контролю за діяльністю персоналу підприємства
Інші назви: Efficiency of management control over activities of an enterprise staff
Эффективность управленческого контроля над деятельностью персонала предприятия
Автори: Орєхова, А. І.
Шапаренко, О. В.
Ключові слова: контроль
управлінський контроль
ефективність
показники ефективності
персонал
трудові ресурси
control
management control
efficiency
performance
personnel
human resources
контроль
управленческий контроль
эффективность
показатели эффективности
персонал
трудовые ресурсы
Дата публікації: 2016
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Проблеми і перспективи економіки та управління; № 2 (6)
Короткий огляд (реферат): Визначено управлінський контроль як окремий вид діяльності підприємства, який здійснюється з використанням конкретних методів, окремо розроблених і визначених керівництвом з метою ефективного, раціонального використання трудових, фінансових і матеріальних ресурсів, а також регулювання їх з метою отриманого бажаного результату та поставлених цілей. Зазначено, що, як і кожний вид діяльності, управлінський контроль має свій результат і, відповідно, показники ефективності його здійснення, які можна визначити, виходячи із завдань і мети контролю. Доведено необхідність систематизації показників ефективності управлінського контролю, об’єднавши за групами, а саме, виходячи зі стадій циклу оборотності засобів господарювання. Така система поділу відповідає і стадіям здійснення контролю: попередній, поточний і заключний. Проаналізовані показники ефективності управлінського контролю на стадії використання трудових ресурсів. Система показників ефективності управлінського контролю за діяльністю персоналу підприємства може бути доповнена самим підприємством залежно від специфіки його діяльності, орієнтації на певні цілі тощо.
Опис: Орєхова, А. І. Ефективність управлінського контролю за діяльністю персоналу підприємства / А. І. Орєхова, О. В. Шапаренко // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2016. – № 2 (6). – C. 56-62.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/14001
Розташовується у зібраннях:№2(6)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
228.pdfстаття211,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.