Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/14063
Назва: | SWOT-аналіз інноваційного розвитку харчової промисловості |
Інші назви: | SWOT-analysis of innovative development of food industry SWOT-анализ инновационного развития пищевой промышленности |
Автори: | Дерій, Ж. В. Завгородня, Н. В. |
Ключові слова: | харчова промисловість інновації інноваційний розвиток виробництво SWOT-аналіз конкурентоспроможність сталий розвиток food industry innovation innovative development production SWOT-analysis competitiveness sustainable development пищевая промышленность инновации инновационное развитие производство SWOT-анализ конкурентоспособность устойчивое развитие |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Проблеми і перспективи економіки та управління; № 3 (7) |
Короткий огляд (реферат): | Завдяки сформованому SWOT-аналізу визначено сутність стратегічних орієнтирів розвитку інноваційної діяльності харчової промисловості України, розглянуто переваги та недоліки складових ресурсного потенціалу харчової промисловості, визначено сильні і слабкі сторони, можливості та загрози інноваційного розвитку харчової промисловості України в умовах формування сталого розвитку економіки держави. |
Опис: | Дерій, Ж. В. SWOT-аналіз інноваційного розвитку харчової промисловості / Ж. В. Дерій, Н. В. Завгородня // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2016. – № 3 (7). – C. 72-78. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/14063 |
Розташовується у зібраннях: | Дерій Ж. В.: наукові статті №3(7) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
273.pdf | стаття | 198,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.