Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/14063
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДерій, Ж. В.
dc.contributor.authorЗавгородня, Н. В.
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned2017-07-07T20:00:25Z
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available2017-07-07T20:00:25Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/14063
dc.descriptionДерій, Ж. В. SWOT-аналіз інноваційного розвитку харчової промисловості / Ж. В. Дерій, Н. В. Завгородня // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2016. – № 3 (7). – C. 72-78.en_US
dc.description.abstractЗавдяки сформованому SWOT-аналізу визначено сутність стратегічних орієнтирів розвитку інноваційної діяльності харчової промисловості України, розглянуто переваги та недоліки складових ресурсного потенціалу харчової промисловості, визначено сильні і слабкі сторони, можливості та загрози інноваційного розвитку харчової промисловості України в умовах формування сталого розвитку економіки держави.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesПроблеми і перспективи економіки та управління; № 3 (7)
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.subjectінноваціїen_US
dc.subjectінноваційний розвитокen_US
dc.subjectвиробництвоen_US
dc.subjectSWOT-аналізen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectсталий розвитокen_US
dc.subjectfood industryen_US
dc.subjectinnovationen_US
dc.subjectinnovative developmenten_US
dc.subjectproductionen_US
dc.subjectSWOT-analysisen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectsustainable developmenten_US
dc.subjectпищевая промышленностьen_US
dc.subjectинновацииen_US
dc.subjectинновационное развитиеen_US
dc.subjectпроизводствоen_US
dc.subjectSWOT-анализen_US
dc.subjectконкурентоспособностьen_US
dc.subjectустойчивое развитиеen_US
dc.titleSWOT-аналіз інноваційного розвитку харчової промисловостіen_US
dc.title.alternativeSWOT-analysis of innovative development of food industryen_US
dc.title.alternativeSWOT-анализ инновационного развития пищевой промышленностиen_US
dc.typeArticleen_US
dc.description.abstractalt1The article owing to SWOT-analysis of the essence of strategic guidelines of innovation in the food industry of Ukraine, considered the advantages and disadvantages components of the resource potential of the food industry, identified strengths, weaknesses, opportunities and threats of innovative development of Ukraine's food industry in terms of sustainable economic development of the state.en_US
dc.description.abstractalt2Через сформированный SWOT-анализ определена сущность стратегических ориентиров развития инновационной деятельности пищевой промышленности Украины, рассмотрены преимущества и недостатки составляющих ресурсного потенциала пищевой промышленности, определены сильные и слабые стороны, возможности и угрозы инновационного развития пищевой промышленности Украины в условиях формирования устойчивого развития экономики государства.en_US
Розташовується у зібраннях:Дерій Ж. В.: наукові статті
№3(7)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
273.pdfстаття198,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.