Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/14063
Назва: SWOT-аналіз інноваційного розвитку харчової промисловості
Інші назви: SWOT-analysis of innovative development of food industry
SWOT-анализ инновационного развития пищевой промышленности
Автори: Дерій, Ж. В.
Завгородня, Н. В.
Ключові слова: харчова промисловість
інновації
інноваційний розвиток
виробництво
SWOT-аналіз
конкурентоспроможність
сталий розвиток
food industry
innovation
innovative development
production
SWOT-analysis
competitiveness
sustainable development
пищевая промышленность
инновации
инновационное развитие
производство
SWOT-анализ
конкурентоспособность
устойчивое развитие
Дата публікації: 2016
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Проблеми і перспективи економіки та управління; № 3 (7)
Короткий огляд (реферат): Завдяки сформованому SWOT-аналізу визначено сутність стратегічних орієнтирів розвитку інноваційної діяльності харчової промисловості України, розглянуто переваги та недоліки складових ресурсного потенціалу харчової промисловості, визначено сильні і слабкі сторони, можливості та загрози інноваційного розвитку харчової промисловості України в умовах формування сталого розвитку економіки держави.
Опис: Дерій, Ж. В. SWOT-аналіз інноваційного розвитку харчової промисловості / Ж. В. Дерій, Н. В. Завгородня // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2016. – № 3 (7). – C. 72-78.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/14063
Розташовується у зібраннях:Дерій Ж. В.: наукові статті
№3(7)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
273.pdfстаття198,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.