Красножон О. В.: навчально-методичні видання : [11] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Телекомунікації та радіотехніка : методичні вказівки до виконання випускної роботи для студентів спеціальності 172 «Телекомунікації та радіотехніка» усіх форм навчанняВелігорський, О. А.; Хоменко, М. А.; Савенко, О. В.; Іванець, С. А.; Гусев, О. О.; Красножон, О. В.
2017Кеш-пам’ять : методичні вказівки до самостійних робіт з дисципліни “Архітектура комп`ютерів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 123 "Комп'ютерна інженерія"Роговенко, А. І.; Красножон, О. В.; Красножон, А. В.
2017Модель ЕОМ з акумуляторною архітектурою : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни “Архітектура комп`ютерів” для студентів спеціальності 123 "Комп'ютерна інженерія"Роговенко, А. І.; Красножон, О. В.; Красножон, А. В.
2017Модель ЕОМ з акумуляторною архітектурою : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Архітектура комп`ютерів" для студентів заочної форми навчання спеціальності 123 "Комп'ютерна інженерія"Роговенко, А. І.; Красножон, О. В.; Красножон, А. В.
2017Архітектура мікропроцесорних систем : методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Архітектура комп`ютерів" для студентів спеціальності 123 “Комп'ютерна інженерія”Роговенко, А. І.; Красножон, О. В.; Красножон, А. В.
2013Проектування на VHDL в САПР QUARTUS II. Методичні вказівки до самостійної роботи та до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Технології проектування комп'ютерних систем" для студентів напряму підготовки 6.050102 – "Комп'ютерна інженерія"Вервейко, О. І.; Красножон, О. В.
2013VHDL – мова опису апаратних засобів. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технології проектування комп'ютерних систем" для студентів напряму підготовки 6.050102 – "Комп'ютерна інженерія".Вервейко, О. І.; Красножон, О. В.
2013Система автоматизованого проектування Quartus II. Методичні вказівки для самостійного вивчення та підготовки до лабораторних робіт з дисципліни “Великі інтегральні схеми мікропроцесорів і програмованої логіки” для студентів за напрямом підготовки 6.050102 “Комп'ютерна інженерія”Вервейко, О. І.; Заровський, Р. В.; Красножон, О. В.
2014Програмування мікроконтролерних систем на базі ядра ARM7 на мові С. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Мікроконтролерні системи автоматики та управління" для студентів напряму підготовки 6.050102 – "Комп'ютерна інженерія"Роговенко, А. І.; Красножон, О. В.; Красножон, А. В.
2014Мікроконтролерні системи на базі ядра ARM 7. Методичні вказівки до самостійної роботи та до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Мікроконтролерні системи автоматики та управління" для студентів напряму підготовки 6.050102 – "Комп'ютерна інженерія"Роговенко, А. І.; Красножон, О. В.; Красножон, А. В.
2014Проектування цифрових пристроїв з використанням мови опису апаратних засобів VHDL. Методичні вказівки до курсового проектування з дисципліни “Технології проектування комп'ютерних систем” для студентів напрямку підготовки 6.050102 – “Комп'ютерна інженерія”.Вервейко, О. І.; Ульченко, Д. О.; Красножон, О. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11