Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/14976
Назва: Кеш-пам’ять : методичні вказівки до самостійних робіт з дисципліни “Архітектура комп`ютерів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 123 "Комп'ютерна інженерія"
Автори: Роговенко, А. І.
Красножон, О. В.
Красножон, А. В.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Проводити початкове навчання програмуванню на низькому рівні з розглядом механізмів взаємодії пристроїв на реальну мову, наприклад x86 на персональній ЕОМ, не завжди зручно. У цьому випадку між користувачем і апаратурою ЕОМ присутній операційна система (ОС) яка суттєво обмежує бажання користувача експериментувати з апаратними засобами. Для подолання цих обмежень необхідно володіти глибокими знаннями як ОС, так і апаратних засобів ЕОМ.
Опис: Кеш-пам’ять : метод. вказівки до самост. робіт з дисципліни “Архітектура комп`ютерів” для студентів заочної форми навчання спеціальності 123 "Комп'ютерна інженерія" / укл. : А. І. Роговенко, О. В. Красножон, А. В. Красножон. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/14976
Розташовується у зібраннях:Красножон А. В.: навчально-методичні видання
Роговенко А. І.: навчально-методичні видання
Красножон А. В.: навчально-методичні видання
Красножон О. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кеш-пам'ять..pdf759,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.