Шестак Л. В.: навчально-методичні видання : [17] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 17 з 17
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Фінансове право : методичні вказівки до виконання контрольних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 Право освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчанняШестак, Л. В.
2023Право : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право» першого (бакалаврського) рівня денної та заочної форм навчанняЛитвиненко, В. М.; Шестак, Л. В.
2023Адміністративно-деліктне право : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право» освітнього рівня «бакалавр»Шестак, Л. В.
2022Право : методичні вказівки до проходження навчальної практики в органах місцевого самоврядування та місцевих державних адміністраціях для здобувачів вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 081 «Право», освітньо-професійна програма «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)»Шестак, Л. В.; Керноз, Н. Є.
2021Адміністративне право : методичні вказівки до проведення семінарських (практичних) занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 081 «Право» ОПП «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)» денної та заочної форм навчанняШестак, Л. В.
2021Митне право : методичні рекомендації для проведення семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право» освітніх програм «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)», «Адміністративна юстиція (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)» денної та заочної форм навчанняШестак, Л. В.
2021Адміністративно-деліктне право : методичні вказівки до проведення семінарських (практичних) занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 081 «Право» освітньо-професійної програми «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)»Шестак, Л. В.
2021Інформаційне право : методичні вказівки для написання контрольних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право», освітньо-професійна програма «Адміністративна юстиція (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)», заочної форми навчанняШестак, Л. В.
2021Право : методичні вказівки для написання курсових робіт для здобувачів вищої освіти освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 081 «Право», освітньо-професійні програми «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)», «Адміністративна юстиція (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)», денної та заочної форм навчанняШестак, Л. В.; Литвиненко, В. М.; Пузирний, В. Ф.
2020Адміністративне право : методичні вказівки до проведення семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність», освітньо-професійна програма «Правоохоронна діяльність», денної форми навчанняШестак, Л. В.
2020Адміністративно-деліктне право : методичні вказівки для написання курсових робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право», освітньо-професійна програма «Адміністративна юстиція (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)», денної та заочної форм навчанняШестак, Л. В.
2019Митне право : методичні вказівкиї до семінарських занять та самостійної роботи студентів спеціальності 081 «Право», освітня програма «Трудове право та правове регулювання управлінської діяльності»Шестак, Л. В.; Рудик, В. А.
2019Право : методичні вказівки до проходження навчальної практики в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування для здобувачів вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 081 «Право» освітньо-професійної програми «Адміністративна юстиція" (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)»Шестак, Л. В.
2019Адміністративно-деліктне право : методичні вказівки до проведення семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право» освітньо-професійних програм «Трудове право та правове забезпечення управлінської діяльності», «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)» денної форми навчанняШестак, Л. В.
2019Адміністративно-деліктне право : практикум для проведення семінарських занять та самостійної роботи студентів спеціальності 081 «Право» освітньо-професійних програм «Адміністративна юстиція (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)», «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)», «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)» денної та заочної форм навчанняШестак, Л. В.
2018Адміністративне право : методичні вказівки до проведення семінарських занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 081 «Право» спеціалізації «Правове забезпечення підприємницької діяльності» денної форми навчанняШестак, Л. В.
2018Адміністративне право : методичні вказівки для написання курсових робіт для студентів спеціальності 081 «Право» спеціалізації «Правове забезпечення підприємницької діяльності» денної та заочної форми навчанняШестак, Л. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 17 з 17