Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25485
Назва: Право : методичні вказівки до проходження навчальної практики в органах місцевого самоврядування та місцевих державних адміністраціях для здобувачів вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 081 «Право», освітньо-професійна програма «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)»
Автори: Шестак, Л. В.
Керноз, Н. Є.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Мета методичних вказівок – допомогти здобувачам вищої освіти Національного університету «Чернігівська політехніка» у виконанні програми практики та оформленні необхідних документів при її проходженні в органах місцевого самоврядування та місцевих державних адміністраціях. У методичних вказівках наведено інформацію щодо мети, завдань, організації та інформаційного обсягу практики, форм та методів контролю, рекомендованих нормативно-правових актів, а також додатки з прикладами підготовки та подання документів практики.
Опис: Право : метод. вказівки до проходження навч. практики в органах місцевого самоврядування та місцевих держ. адміністраціях для здобувачів вищо. освіти всіх форм навчання спец. 081 «Право», освіт.-проф. програма «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)» / уклад.: Л. В. Шестак, Н. Є. Керноз. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 43 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25485
Розташовується у зібраннях:Керноз Н. Є.: навчально-методичні видання
Шестак Л. В.: навчально-методичні видання
Юридичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Право.pdfНавчально-методичне видання609,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.