Рудик В. А.: навчально-методичні видання : [5] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Митне право : методичні вказівкиї до семінарських занять та самостійної роботи студентів спеціальності 081 «Право», освітня програма «Трудове право та правове регулювання управлінської діяльності»Шестак, Л. В.; Рудик, В. А.
2019Право : методичні вказівки до проведення семінарських занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Правові засади соціального та пенсійного страхування в Україні» для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право», освітня програма «Правове регулювання підприємницької діяльності»Рудик, В. А.
2019Право соціального забезпечення : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 081 «Право», спеціалізації «Трудове права та правове забезпечення управлінської діяльності» денної форми навчанняРудик, В. А.
2017Інформаційне право : методичні вказівки до проведення семінарських занять та самост. роботи для студентів спеціальності 081 „Право", спеціалізації - "Трудове права та правове забезпечення управлінської діяльності" денної та заочної форм навчання.Рудик, В. А.
2017Право : методичні рекомендації щодо виконання та оформлення випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню "магістр", спеціальності 081 "Право"Рудик, В. А.; Хименко, О. А.; Селецький, О. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5