Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/18584
Назва: Право : методичні вказівки до проведення семінарських занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Правові засади соціального та пенсійного страхування в Україні» для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право», освітня програма «Правове регулювання підприємницької діяльності»
Автори: Рудик, В. А.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки можуть використовуватись як для проведення семінарських занять, так і для самостійної роботи ЗВО. Передбачена можливість теоретичних запитань; сформульовано перелік контрольних питань, для перевірки базових знань ЗВО; перелік питань для самостійного вивчення; перелік тем для написання наукових робіт; тестові завдання та задачі.
Опис: Право : метод. вказівки до проведення семінар. занять та самост. роботи з навч. дисципліни «Правові засади соціального та пенсійного страхування в Україні» для здобувачів вищ. освіти спец. 081 «Право», освіт. програма «Правове регулювання підприємницької діяльності» / уклад.: В. А. Рудик, В. М. Литвиненко. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 61 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/18584
Розташовується у зібраннях:Литвиненко В. М.: навчально-методичні видання
Рудик В. А.: навчально-методичні видання
Юридичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Право.-.pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.