Нагорна (Левицька) Н. С.: навчально-методичні видання : [6] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Загальна психологія : методичні вказівки до семінарських занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Соціальна робота»Нагорна, Н. С.
2023Соціальна робота : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Соціальна робота»Захаріна, Т. І.; Нагорна, Н. С.
2022Соціальне підприємництво : методичні рекомендації до практичних занять для студентів спеціальності 231 «Соціальна робота» другого рівня освітиНагорна, Н. С.
2022Соціальне підприємництво : методичні рекомендації до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти другого рівня освіти за спеціальністю 231 «Соціальна робота»Нагорна, Н. С.
2021Соціально-правовий захист : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Соціально-правовий захист» за спеціальністю 231 «Соціальна робота» галузь знань 23 «Соціальна робота»Коленіченко, Т.; Нагорна, Н. С.
2016Професійна діяльність соціальних працівників у громаді. Методичні вказівки до семінарських занять для студентів спеціальності 231 «Соціальна робота». Освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр»Левицька, Н. С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6