Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30236
Назва: Загальна психологія : методичні вказівки до семінарських занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Соціальна робота»
Автори: Нагорна, Н. С.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках представлено мету, завдання, структуру, основний зміст навчальної дисципліни «Загальна психологія», а також схарактеризовано основні компетенції, які формуються в результаті її вивчення. З цією метою надано методичні вказівки для оптимізації роботи здобувачів вищої освіти при підготовці до семінарських занять. До кожної теми запропоновано перелік літератури, яка дозволяє знайти відповіді на теоретичні питання з метою підготовки до виконання семінарських завдань. Методичні вказівки призначено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за освітньою програмою «Соціальна робота», викладачів, фахівців з соціальної роботи.
Опис: Загальна психологія : метод. вказ. до семінар. занять для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти освіт.-проф. програми «Соціальна робота» / уклад. Н. С. Нагорна. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – 20 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/30236
Розташовується у зібраннях:Нагорна (Левицька) Н. С.: навчально-методичні видання
Гуманітарні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5279 мет.рек.Загал.психол_Нагорна.pdfметодичні вказівки351,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.