Мурашковська В. П.: навчально-методичні видання : [35] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 35
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Лінійна алгебра. МОДУЛЬ 1 : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи і практичних завдань з дисципліни «Вища математика» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», 051 «Економіка»Корнієнко, С. П.; Мурашковська, В. П.
2023Лінійна алгебра. МОДУЛЬ 1 : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи і практичних завдань з дисципліни «Вища математика» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 133 «Галузеве машинобудування», 274 «Автомобільний транспорт»Корнієнко, С. П.; Мурашковська, В. П.
2023Лінійна алгебра. Модуль1 : методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни «Вища математика» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», 051 «Економіка»Корнієнко, С. П.; Мурашковська, В. П.
2023Лінійна алгебра. Модуль1 : методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Вища математика» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 133 «Галузеве машинобудування», 274 «Автомобільний транспорт»Корнієнко, С. П.; Мурашковська, В. П.
2023Лінійна алгебра. Модуль 1 : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи і практичних завдань з дисципліни «Вища математика» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 191 «Архітектура та містобудування», 193 «Геодезія та землеустрій»Корнієнко, С. П.; Мурашковська, В. П.
2023Лінійна алгебра. Модуль1 : методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Вища математика» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 191 «Архітектура та містобудування», 193 «Геодезія та землеустрій»Корнієнко, С. П.; Мурашковська, В. П.
2021Комплексні числа : робочий зошит для практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Вища математика» для студентів інженерних спеціальностейМурашковська, В. П.; Слєднікова, О. С.
2021Лінійний векторний простір : методичні вказівки та завдання до самостійної роботи з дисципліни «Вища математика» для студентів інженерних спеціальностейМурашковська, В. П.; Руновська, Л. А.
2021Вища математика. Частина III : методичні вказівки та завдання до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Вища математика" для студентів інженерних спеціальностейМурашковська, В. П.; Руновська, Л. А.
2021Геометрія : збірник задач для слухачів підготовчих курсівМурашковська, В. П.; Руновська, Л. А.
2021Кратні інтеграли : методичні вказівки та завдання до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Вища математика" для студентів інженерних спеціальностейКазнадій, С. П.; Мурашковська, В. П.
2021Математична статистика : методичні вказівки та завдання до самостійної роботи з дисципліни "Теорія ймовірностей та математична статистика", для студентів інженерних спеціальностейКазнадій, С. П.; Корнієнко, С. П.; Мурашковська, В. П.
2021Основи наукових досліджень : методичні вказівки до виконання практичних занять з дисципліни "Основи наукових досліджень" підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньої програми «Галузеве машинобудування»Пасов, Г. В.; Мурашковська, В. П.; Слєднікова, О. С.
2021Основи наукових досліджень : методичні вказівки до виконання практичних занять з дисципліни "Основи наукових досліджень" підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньої програми «Автомобільний транспорт»Пасов, Г. В.; Мурашковська, В. П.; Слєднікова, О. С.
2021Диференціальні рівняння I порядку : методичні вказівки та завдання до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “Вища математика” для студентів інженерних спеціальностейКорнієнко, С. П.; Мурашковська, В. П.
2021Вища математика. Частина II : методичні вказівки та завдання до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Вища математика" для студентів інженерних спеціальностейМурашковська, В. П.; Руновська, Л. А.
2020Гаражне обладнання : методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт і розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Гаражне обладнання" підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" галузі знань 27 "Транспорт" спеціальність 274 "Автомобільний транспорт" усіх форм навчанняКужельний, Я. В.; Мурашковська, В. П.; Скляр, В. М.; Слєднікова, О. С.
2020Вища математика. Частина I : методичні вказівки та завдання до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Вища математика" для студентів інженерних спеціальностейМурашковська, В. П.; Руновська, Л. А.
2020Прикладна математика : методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт з дисципліни „Прикладна математика" для студентів інженерних спеціальностейМурашковська, В. П.; Руновська, Л. А.; Слєднікова, О. С.
2020Векторна алгебра : методичні вказівки до практичних занять для студентів усіх спеціальностей з дисципліни "Вища математика"Корнієнко, С. П.; Мурашковська, В. П.; Корнієнко, І. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 35