Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/14796
Назва: Теорія стійкості руху автомобіля : методичні вказівки до лабораторних та виконання розрахунково-графічних робіт для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 0701 "Транспорт і транспортна інфраструктура" за напрямом 6.070106 "Автомобільний транспорт"
Автори: Рудик, А. В.
Венжега, В. І.
Ключові слова: стійкість руху автомобіля
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до лабораторних робіт формують мету, об‘єм та зміст лабораторних занять з дисципліни «Теорія стійкості руху автомобіля», ставлять метою проведення обчислювальних та модельних експериментів різноманітних моделей автомобілів. Кожна лабораторна робота пов‘язана з відповідними розділами курсу. Під час виконання робіт та обробці результатів студентам потрібні знання загально інженерних і спеціальних дисциплін.
Опис: Теорія стійкості руху автомобіля : мето. вказ. до лабораторних та виконання розрахунково-графічних робіт для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 0701 "Транспорт і транспортна інфраструктура" за напрямом 6.070106 "Автомобільний транспорт" / укл.: А.В. Рудик, В.І. Венжега. - Чернігів: ЧНТУ, 2017. - 71 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/14796
Розташовується у зібраннях:Венжега В. І.: навчально-методичні видання
Рудик А. В.: навчально-методичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стійкість руху автомобіля.pdf4,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.