Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/15120
Назва: | Макроекономічні фактори ринкового ціноутворення в умовах досконалої конкуренції |
Інші назви: | Macroeconomic factors of market pricing under perfect competition Макроэкономические факторы рыночного ценообразования в условиях совершенной конкуренции |
Автори: | Мартиненко, В. В. |
Ключові слова: | ціна обсяг фактор кон’юнктура ринок продовольчі товари досконала конкуренція price capacity factor market conditions market food products perfect competition |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Серія/номер: | ;№ 2 (10), Ч. 1. |
Короткий огляд (реферат): | Автором класифіковано та систематизовано основні макроекономічні фактори ціноутворення, вплив яких є суттєвим на ринку макаронних виробів в умовах досконалої конкуренції. Побудовано модель залежності щомісячних обсягів реалізації (функцію попиту) макаронних виробів в Україні. Проведено формалізацію та статистичний аналіз впливу макроекономічних факторів на середньомісячну ціну та обсяг попиту з метою прогнозування кон'юнктури ринку макаронних виробів в Україні. Отримані результати дослідження можуть бути використані для аналізу інших типових ринків продовольчих товарів в умовах досконалої конкуренції. |
Опис: | Мартиненко, В. В. Макроекономічні фактори ринкового ціноутворення в умовах досконалої конкуренції / В. В. Мартиненко // Науковий вісник Полісся. - 2017. - № 2 (10). Ч. 1. - С. 105-112. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/15120 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник Полісся. — 2017. — №2 (10) Ч. 1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
105-112 .pdf | 412,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.