Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 14.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Експертиза товарів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 0305 «Економіка і підприємництво» напряму підготовки 030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» спеціальностей 7.03051001 та 8.03051001 «Товарознавство та комерційна діяльність» всіх форм навчанняДудла, І. О.; Хребтань, О. Б.; Кучинська, А. М.; Левченко, А. М.
2013Товарознавство і торговельне підприємництво. Методичні вказівки з наскрізної програми практики для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр», «спеціаліст», «магістр»Дудла, І. О.; Хребтань, О. Б.; Гаценко, С. В.
2019Обладнання підприємств торгівлі : методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Організація торгівлі» для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" всіх форм навчанняДудла, І. О.; Хребтань, О. Б.
2021Технічна мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчанняСероштан, І. О.; Хребтань, О. Б.
2016Основи товарознавчої експертизи. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» всіх форм навчанняДудла, І. О.; Хребтань, О. Б.; Ганєєва, Т. В.
2021Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології"Цибуля, С. Д.; Хребтань, О. Б.; Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Костенко, І. А.
2021Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчанняХребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.; Замай, Ж. В.; Іваненко, К. М.
2022Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр)Волкова, Р. М.; Гуменюк, О. Л.; Хребтань, О. Б.; Іваненко, К. М.
2022Переддипломна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчанняХребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Іваненко, К. М.; Волкова, Р. М.
2022Технологічна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія"Хребтань, О. Б.; Волкова, Р. М.; Іваненко, К. М.