Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23384
Назва: Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання
Автори: Хребтань, О. Б.
Цибуля, С. Д.
Замай, Ж. В.
Іваненко, К. М.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): В Методичних вказівках представлений алгоритм організації та проведення переддипломної практики, вказівки для керівників та студентів, зміст звіту з практики, порядок його оформлення та захисту.
Опис: Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання / уклад. : О. Б. Хребтань, С. Д. Цибуля, Ж. В. Замай, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 47 c.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23384
Розташовується у зібраннях:Іваненко К. М.: навчально-методичні видання
Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання
Хребтань О. Б.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4113 Переддипломна практика магістрів 21.pdfметодичні вказівки511,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.