Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15396
Назва: Загальні технології харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"
Автори: Гуменюк, О. Л.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Метою виконання курсу лабораторних робіт є ознайомлення з технологічними схемами первинної переробки сировини тваринного та рослинного походження, з методами аналізу якості готової продукції; засвоєння основних технологічних процесів первинної переробки сировини харчової промисловості; проведення необхідних розрахунків.
Опис: Загальні технології харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" / укл. О. Л. Гуменюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 159 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/15396
Розташовується у зібраннях:Гуменюк О. Л.: навчально-методичні видання
Технічні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.