Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/15396
Назва: | Загальні технології харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" |
Автори: | Гуменюк, О. Л. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Метою виконання курсу лабораторних робіт є ознайомлення з технологічними схемами первинної переробки сировини тваринного та рослинного походження, з методами аналізу якості готової продукції; засвоєння основних технологічних процесів первинної переробки сировини харчової промисловості; проведення необхідних розрахунків. |
Опис: | Загальні технології харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" / укл. О. Л. Гуменюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 159 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/15396 |
Розташовується у зібраннях: | Гуменюк О. Л.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Загальні технології харчових виробництв.Переробка м'яса. Переробка овочів і фруктів. виробництво вина..pdf | 6,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.