Технічні науки : [603] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 603
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Металообробне обладнання : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 133 "Галузеве машинобудування" першого (бакалаврського) рівняСіра, Н. М.; Кологойда, А. В.; Пасов, Г. В.
2024Сучасне металообробне обладнання : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» другого (магістерського) рівня вищої освітиКальченко, В. В.; Сіра, Н. М.; Кологойда, А. В.
2024Прогнозування та моделювання : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми "Кібербезпека" спеціальності 125 "Кібербезпека та захист інформації"Ткач, Ю. М.; Синенко, М. А.; Мехед, Д. Б.; Корнієнко, С. П.
2024Комп’ютерні технології візуалізації в архітектурному та дизайн-проєктуванні (3dS Max). Частина 1 : методичні вказівки до виконання графічних робіт та самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 191 "Архітектура та містобудування"; 022 "Дизайн"Барбаш, М. І.
2024Інженерія поверхні : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 131 "Прикладна механіка", освітньо-професійної програми "Технології та устаткування зварювання"Новомлинець, О. О.; Болотов, М. Г.
2024Інженерія поверхні : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 131 "Прикладна механіка" освітньо-професійної програми “Технології та устаткування зварювання”Новомлинець, О. О.; Болотов, М. Г.
2024Зварювання пластмас : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 131 Прикладна механіка, освітня програма «Технології та устаткування зварювання»Олексієнко, С. В.; Болотов, М. Г.
2024Зварювання пластмас : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 131 Прикладна механіка, освітньої програми «Технології та устаткування зварювання»Олексієнко, С. В.; Болотов, М. Г.
2024Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"Челябієва, В. М.; Березкина, Н. А.
2024Кваліфікаційна робота : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Автомобільний транспорт» спеціальності 274 «Автомобільний транспорт»Кальченко, В. В.; Венжега, В. І.; Пасов, Г. В.
2024Комп’ютерні технології візуалізації в архітектурному та дизайн-проєктуванні (3dS Max) : методичні вказівки до виконання графічних робіт та самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 191 "Архітектура та містобудування"; 022 "Дизайн". Частина 2Барбаш, М. І.
2024Джерела живлення для зварювання : методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 131 «Прикладна механіка» за освітньою програмою «Технології та устаткування зварювання»Болотов, Г . П.; Болотов, М. Г.
2024Джерела живлення для зварювання : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності 131 «Прикладна механіка» за освітньою програмою «Технології та устаткування зварювання»Болотов, Г . П.; Болотов, М. Г.
2024Експлуатаційні матеріали : методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Автомобільний транспорт» спеціальності 274 «Автомобільний транспорт»Венжега, В. І.; Пасов, Г. В.
2024Машинознавство : методичні вказівки до курсового проєктування для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 131 "Прикладна механіка" всіх форм навчанняСапон, С. П.
2024Технологія та устаткування зварювання тиском : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Технології та устаткування зварювання»Новомлинець, О. О.; Болотов, М. Г.; Нагорна, І. В.
2024Технологія та устаткування зварювання тиском : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Технології та устаткування зварювання»Новомлинець, О. О.; Болотов, М. Г.; Нагорна, І. В.
2024Теплотехнічний розрахунок огороджувальних конструкцій будівель : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з курсу «Архітектурно-будівельна фізика і кліматологія» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей: 191 "Архітектура та містобудування"; 022 "Дизайн середовища"Завацький, С. В.
2024Моделювання систем : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою „Комп’ютерна інженерія”Бивойно, П. Г.; Пріла, О. А.; Бивойно, Т. П.
2024Моделювання систем : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою “Комп’ютерна інженерія” (освітній ступінь бакалавр)Бивойно, П. Г.; Пріла, О. А.; Бивойно, Т. П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 603