Технічні науки : [642] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 642
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Непродовольчі товари : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» всіх форм навчанняДенисенко, Т. М.
2024Непродовольчі товари. Частина 1 : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» всіх форм навчанняДенисенко, Т. М.
2024С# технології прикладного програмування. Платформа dotnet core : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисциплін «Java та С# технології прикладного програмування» та «Технології прикладного програмування» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 123 «Комп’ютерна інженерія»Задорожній, А. О.
2024Фізичні основи технологій виробництва електроенергії : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»Бодунов, В. М.; Кулько, Т. В.
2024Математичні задачі електроенергетики : методичні вказівки до практичних занять та індивідуальних завдань для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»Кулько, Т. В.; Бодунов, В. М.
2024Основи комп’ютерного зору : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою “Комп’ютерна інженерія” (освітній ступінь бакалавр)Бичко, В. А.; Бивойно, П. Г.
2024Основи побудови систем штучного інтелекту : методичні вказівки до лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою “Комп’ютерна інженерія” (освітній ступінь бакалавр)Бичко, В. А.; Бивойно, П. Г.
2024Теорія і методологія дизайн-проєктування інтер'єру : методичні вказівки до курсового проєктування для здобувачів ВО першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Дизайн середовища» спеціальності 022 «Дизайн» галузі знань 02 «Культура і мистецтво»Руденко, Т. В.; Лукашова, А. В.; Гаврик, О. Ю.; Красний, Е. К.
2024Житловий будинок із вбудованими громадськими приміщеннями : методичні вказівки до курсового проєктування для студентів першо-го (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 19 "Архітектура та будівництво"Савченко, О. В.; Прибитько, І. О.; Корзаченко, М. М.; Павленко В. В.
2024Архітектура та містобудування : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Архітектура та містобудування» спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво»Савченко, О. В.; Павленко В. В.; Руденко, Т. В.; Гаврик, О. Ю.; Бережний, В. М.
2024Реконструкція будівель і споруд та ревіталізація середовища : методичні вказівки до виконання графічної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, спеціальності 191 «Архітектура та містобудування»Корзаченко, М. М.; Савченко, О. В.; Руденко, Т. В.
2024Автоматизація виробничих процесів в машинобудуванні . Частина 2 : методичні вказівки (слайди) до лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 “Галузеве машинобудування” освітньо-професійної програми “Галузеве машинобудування”Пасов, Г. В.; Кологойда, А. В.; Завертанний, Б. С.
2024Автоматизація виробничих процесів в машинобудуванні. Частина 1 : методичні вказівки (слайди) до лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 “Галузеве машинобудування” освітньо-професійної програми “Галузеве машинобудуванняПасов, Г. В.; Кологойда, А. В.; Завертанний, Б. С.
2024Пожежна безпека будівель та споруд (Змістовий модуль 1. Сутність процесів горіння, розвитку пожеж і пожежогасіння). Конспект лекцій для ЗВО другого (магістерського) рівня спеціальності 192 "Будівництво і цивільна інженерія", галузі знань 19 "Архітектура і будівництво"Денисова, Н. М.
2024Інформаційна безпека держави : методичні вказівки до практичних занять та виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Кібербезпека» спеціальності 125 "Кібербезпека та захист інформації"Ларченко, М. О.; Ткач, Ю. М.
2024Системи охорони державної таємниці : методичні вказівки до практичних занять та виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Кібербезпека» спеціальності 125 "Кібербезпека та захист інформації"Ларченко, М. О.; Ткач, Ю. М.
2024Електронний документообіг : методичні вказівки до практичних занять та виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Кібербезпека» спеціальності 125 "Кібербезпека та захист інформації"Ларченко, М. О.; Ткач, Ю. М.
2024Теорія і методологія архітектурного проєктування. Методичні вказівки до розрахунково-графічної роботи на тему: «Визначення висоти, відстаней огляду і ступеня видимості статуй» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 191 “Архітектура та містобудування”Павленко В. В.
2024Вступ до будівельної справи : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія"Прибитько, І. О.; Олексієнко, С. В.; Корзаченко, М. М.
2024Інженерна геологія та основи механіки ґрунтів : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»Корзаченко, М. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 642