Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15684
Назва: Бухгалтерський облік : метод. вказівки до виконання курс. роботи для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр" галузі знань 07 "Управління та адміністрування спец. 071 "Облік і оподаткування" заочної форми навчання.
Автори: Акименко, О. Ю.
Дата публікації: 2017
Видавництво: ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Завданням дисципліни «Бухгалтерський облік» - є формування системи теоретичних знань з бухгалтерського обліку і набуття студентами практичних навичок ведення бухгалтерського обліку на підприємствах різної галузевої підпорядкованості, від документального оформлення господарських операцій, ведення облікових регістрів до складання фінансової звітності.
Опис: Бухгалтерський облік : метод. вказівки до виконання курс. роботи для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр" галузі знань 07 "Управління та адміністрування спец. 071 "Облік і оподаткування" заочної форми навчання / укл. О. Ю. Акименко. - Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 88 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/15684
Розташовується у зібраннях:Акименко О. Ю.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бухалтерський облік.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.