Акименко О. Ю.: навчально-методичні видання : [23] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 23
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Основи зовнішньоекономічної діяльності : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняАкименко, О. Ю.
2023Основи зовнішньоекономічної діяльності : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»Акименко, О. Ю.
2023Облік і аналіз зовнішньоекономічної діяльності : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»Акименко, О. Ю.
2023Облік і оподаткування : методичні вказівки до самостійної роботи з дисциплін «Податкова система», «Податковий менеджмент» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування»Акименко, О. Ю.; Гнедіна, К. В.
2023Облік і оподаткування : методичні рекомендації з виробничої практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» усіх форм навчанняАкименко, О. Ю.; Гнедіна, К. В.; Сакун, О. С.; Перетятько, Ю. М.
2023Тайм-менеджмент для бухгалтерів і податківців : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняАкименко, О. Ю.
2023Податкова система : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню "бакалавр" галузі знань 07 "Управління та адміністрування" освітньо-професійної програми "Облік і оподаткування" всіх форм навчання. Частина 1.Акименко, О. Ю.
2022Облік зовнішньоекономічних операцій : методичні вказівки до самостійної роботи та виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняАкименко, О. Ю.
2022Податкова система : методичні вказівки до самостійної роботи та виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування" освітньо-професійної програми "Облік і оподаткування" всіх форм навчанняАкименко, О. Ю.
2020Облік і звітність суб'єктів малого підприємництва : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняАкименко, О. Ю.
2021Податкові системи зарубіжних країн : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «магістр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Фіскальне адміністрування та митна справа»Акименко, О. Ю.
2019Фіскальне адміністрування та митна справа : методичні вказівки до написання та оформлення випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «магістр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за освітньо-професійною програмою «Фіскальне адміністрування та митна справа» всіх форм навчанняМаргасова, В. Г.; Клименко, Т. В.; Перетятько, Ю. М.; Сидоренко, О. О.; Акименко, О. Ю.
2018Облік на підприємствах малого бізнесу : методичні вказівки до практичних занять для студентів спеціальності "Облік і оподаткування" всіх форм навчанняАкименко, О. Ю.
2018Облік на підприємствах малого бізнесу : конспект лекцій для студентів спеціальностей "Облік і оподаткування всіх форм навчання"Маргасова, В. Г.; Акименко, О. Ю.
2017Бухгалтерський облік : метод. вказівки до виконання курс. роботи для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр" галузі знань 07 "Управління та адміністрування спец. 071 "Облік і оподаткування" заочної форми навчання.Акименко, О. Ю.
2017Облік зовнішньоекономічної діяльності : конспект лекцій для студ. спеціальності «Облік і аудит» всіх форм навчанняМаргасова, В. Г.; Акименко, О. Ю.
2014Організація обліку. Методичні вказівки до самостійної роботи для студентів спеціальностей 7.03050901 та 8.03050901 “Облік і аудит” всіх форм навчанняАкименко, О. Ю.
2014Облік зовнішньоекономічної діяльності. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання розрахункової роботи для студентів спеціальностей 7.03050901 та 8.03050901 ―Облік і аудит всіх форм навчанняАкименко, О. Ю.
2014Бухгалтерський облік. Методичні вказівки до виконання розрахунково- графічної (контрольної) роботи для студентів напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит» всіх форм навчанняАкименко, О. Ю.; Сидоренко, О. О.; Зоценко, Д. В.
2016Організація обліку. Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня ―магістр‖ напряму підготовки 071 "Облік і оподаткування‖ всіх форм навчанняАкименко, О. Ю.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 23