Пузирна Н. С.: навчально-методичні видання : [11] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Право : методичні вказівки до проходження навчальної практики в органах юстиції для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня всіх форм навчання спеціальності 081 «Право»Пузирна, Н. С.; Керноз, Н. Є.
2023Право : методичні вказівки з виробничої практики в юридичній службі підприємств, установ, організацій та самозайнятих осіб для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня всіх форм навчання спеціальності 081 «Право»Пузирна, Н. С.
2021Судові та правоохоронні органи : методичні вказівки до самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр за спеціальність 081 "Право" освітньо-професійна програма «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)»Пузирна, Н. С.; Іваньков, І. В.
2021Судові та правоохоронні органи : методичні вказівки до практичних занять для підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр за спеціальність 081 "Право" освітньо-професійна програма «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)»Пузирна, Н. С.; Іваньков, І. В.
2021Професійна етика : методичні вказівки до семінарських занять для підготовки здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр за спеціальність 081 "Право" освітньо-професійна програма «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)»Коломієць, Н. В.; Пузирна, Н. С.
2021Професійна етика : методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр за спеціальність 081 "Право". Освітньо-професійна програма «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)»Коломієць, Н. В.; Пузирна, Н. С.
2021Трудове право : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право» ОПП «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)»Пузирна, Н. С.; Пузирний, В. Ф.
2021Трудове право : методичні вказівки до семінарських (практичних) занять для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право» ОПП «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)»Пузирна, Н. С.; Пузирний, В. Ф.
2019Право : методичні вказівки до проходження навчальної практики в органах юстиції для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 081 «Право»Волкова, Г. Р.; Пузирна, Н. С.; Пузирний, В. Ф.
2018Право : метод. вказівки до проходження навч. практики в районних, міських і районних у містах державних центрах зайнятості для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.030401 «Правознавство» спеціалізації «Трудове право та право соціального забезпечення»Волкова, Г. Р.; Пузирна, Н. С.
2017Метод. вказ. до проходження переддипломної практики для студ. усіх форм навчання спеціальності 081 «Право» спеціалізації «Правове забезпечення підприємницької діяльності» та «Трудове право та правове забезпечення управлінської діяльності»Колодій, І. М.; Пузирна, Н. С.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11