Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15976
Назва: Право : метод. вказівки до проходження навч. практики в районних, міських і районних у містах державних центрах зайнятості для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.030401 «Правознавство» спеціалізації «Трудове право та право соціального забезпечення»
Автори: Волкова, Г. Р.
Пузирна, Н. С.
Дата публікації: 2018
Видавництво: ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Мета даних методичних вказівок - допомога студентам Чернігівського національного технологічного університету у виконанні програми практики та оформленні необхідних документів при проходженні навчальної практики в районних, міських і районних у містах державних центрах зайнятості. У методичних вказівках наведено інформацію щодо мети, завдань, організації та інформаційного обсягу навчальної практики, форм та методів контролю, рекомендованих нормативно-правових актів, а також додатки з прикладами документів практики.
Опис: Право : метод. вказівки до проходження навчальної практики в районних, міських і районних у містах державних центрах зайнятості для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.030401 «Правознавство» спеціалізації «Трудове право та право соціального забезпечення» / уклад. : Г. Р. Волкова, Н. С. Пузирна. – Чернігів : ННІ Права і Соціальних Технологій ЧНТУ, 2018. – 30 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/15976
Розташовується у зібраннях:Пузирна Н. С.: навчально-методичні видання
Волкова Г. Р.: навчально-методичні видання
Юридичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Право..pdf452,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.