Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/15955
Назва: | Дослідження впливу фруктози на технологічний процес виготовлення та якість здобних виробів |
Автори: | Денисова, Н. М. Соя, П. В. |
Ключові слова: | цукрозамінники фруктоза глікемічний індекс |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | В останній час світове суспільство турбує питання здорового харчування, зниження калорійності продуктів, що споживаються. Одним із шляхів рішення цієї проблеми є використання різних видів цукрозамінників для виробництва продуктів харчування, в тому числі й здобних. В доповіді представлені результати досліджень використання фруктози в кристалічній формі для зменшення глікемічного індексу продуктів. |
Опис: | Денисова, Н. М. Дослідження впливу фруктози на технологічний процес виготовлення та якість здобних виробів / Н. М. Денисова, П. В. Соя // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі: Всеукраїнська наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та мол. учених (м. Чернігів, 19 – 20 квіт. 2017 р.): зб. тез доп. - Чернігів: ЧНТУ, 2017. – С.225. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/15955 |
Розташовується у зібраннях: | Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дослідження впливу.pdf | 193,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.