Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/15958
Назва: Вплив різних видів дріжджів на технологію виробництва та показники якості хлібобулочних виробів
Автори: Денисова, Н. М.
Сокотнюк, Р. А.
Ключові слова: якість хлібобулочних виробів
дріжджі
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день для хлібопекарської промисловості важливою задачею залишається збереження якості хлібобулочних виробів при змінах виробників сировини. Тому вивчення властивостей сировини (борошна, дріжджів та інших складових) та специфіки їх комбінацій набуває більшої актуальності. Процеси дозрівання напівфабрикатів напряму залежать від властивостей дріжджів, а саме від специфіки їх ферментного комплексу. Метою роботи є вивчення впливу різних видів дріжджів на технологічний процес і якість хлібобулочних виробів та можливість їх взаємозаміни.
Опис: Денисова, Н. М. Вплив різних видів дріжджів на технологію виробництва та показники якості хлібобулочних виробів / Н. М. Денисова, Р. А. Сокотнюк // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС –2017) : матеріали тез доп. VІІ міжнародної наук.- практ. конф. (м. Чернігів, 24–27 квіт. 2017р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2017. – С.42-43.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/15958
Розташовується у зібраннях:Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив різних видів.pdf188,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.