Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16064
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуменюк, О. Л.-
dc.contributor.authorКсенюк, М. П.-
dc.contributor.authorЗінченко, Ю. С.-
dc.contributor.authorДеркач, Т. Л.-
dc.date.accessioned2018-03-28T13:22:47Z-
dc.date.available2018-03-28T13:22:47Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/16064-
dc.descriptionГуменюк, О. Л. Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліб / О. Л. Гуменюк, М. П. Ксенюк, Ю. С. Зінченко, Т.Л. Деркач // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 66-72 .en_US
dc.description.abstractВ зв'язку з всезростаючим попитом споживачів на продукти без штучних хімічних добавок була зроблена спроба застосування сировини природного походження для підвищення стійкості хліба до цвілі. З цією метою досліджено процес пліснявіння хліба з додаванням порошку сухих плодів горобини звичайної (Sorbus aucuparia). Одержані результати показали, що додавання порошку із сухих плодів горобини сповільнює процес пліснявіння хліба. Застосування порошку плодів горобини у дозуванні 2,5 - 10,0 кг на 100 кг борошна не змінює фізико-хімічні показники якості хліба, водночас покращує смак та запах готових виробів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.titleДоцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хлібаen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Ксенюк М. П.: наукові статті
Гуменюк О. Л.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гуменюк. Доцільність.pdf2,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.