Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/16064
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л. | - |
dc.contributor.author | Ксенюк, М. П. | - |
dc.contributor.author | Зінченко, Ю. С. | - |
dc.contributor.author | Деркач, Т. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-28T13:22:47Z | - |
dc.date.available | 2018-03-28T13:22:47Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16064 | - |
dc.description | Гуменюк, О. Л. Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліб / О. Л. Гуменюк, М. П. Ксенюк, Ю. С. Зінченко, Т.Л. Деркач // Харчова промисловість. - 2016. - № 19. - С. 66-72 . | en_US |
dc.description.abstract | В зв'язку з всезростаючим попитом споживачів на продукти без штучних хімічних добавок була зроблена спроба застосування сировини природного походження для підвищення стійкості хліба до цвілі. З цією метою досліджено процес пліснявіння хліба з додаванням порошку сухих плодів горобини звичайної (Sorbus aucuparia). Одержані результати показали, що додавання порошку із сухих плодів горобини сповільнює процес пліснявіння хліба. Застосування порошку плодів горобини у дозуванні 2,5 - 10,0 кг на 100 кг борошна не змінює фізико-хімічні показники якості хліба, водночас покращує смак та запах готових виробів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.title | Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліба | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Ксенюк М. П.: наукові статті Гуменюк О. Л.: наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гуменюк. Доцільність.pdf | 2,35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.