Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/16178
Назва: | Формування та розвиток інноваційного потенціалу хлібопекарської промисловості України |
Інші назви: | Формирование и развитие инновационного потенциала хлебопекарной промышленности Украины The formation and development of innovative potential of the baking industry of Ukraine |
Автори: | Тараненко, О. М. |
Ключові слова: | інновації інноваційний потенціал інноваційний розвиток хлібопекарська промисловість державне регулювання соціально-економічна система ефективність якість продукції инновации инновационный потенциал инновационное развитие хлебопекарная промышленность государственное регулирование социально-экономическая система эффективность качество продукции innovation innovation potential innovative development baking industry state regulation socioeconomic system efficiency quality of production |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | Дисертаційна робота присвячена вирішенню важливого науково-практичного завдання щодо вдосконалення процесів формування та розвитку інноваційного потенціалу хлібопекарської промисловості. Розглянуто теоретичні, практичні та організаційні питання формування та розвитку інноваційного потенціалу хлібопекарської промисловості, досліджено фактори впливу на інноваційний потенціал. Обґрунтовано комплекс рекомендацій щодо формування багаторівневої соціально-економічної системи розвитку інноваційного потенціалу хлібопекарської промисловості. Оцінено сучасний стан хлібопекарської промисловості в Україні. Проаналізовано інструментарій оцінювання ефективності формування інноваційного потенціалу хлібопекарської промисловості шляхом проведення кластерного аналізу за рангами виробництва хлібобулочних виробів в регіонах України. Визначено стратегічні напрями удосконалення державного регулювання хлібопекарської промисловості України у контексті розвитку її інноваційного потенціалу. Розроблено новітню модель державного регулювання формування та розвитку інноваційного потенціалу хлібопекарської промисловості України, що ґрунтується на комплексній взаємодії держави, суб’єктів хлібопекарської промисловості, сільськогосподарських виробників та науково-дослідних установ. Обґрунтовано науковий підхід до побудови та реалізації алгоритму функціонування механізму формування та розвитку інноваційного потенціалу хлібопекарської промисловості в забезпеченні модернізації національної економіки. |
Опис: | Тараненко, О. М. Формування та розвиток інноваційного потенціалу хлібопекарської промисловості України : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.03 / О. М. Тараненко. - Чернігів, 2017. - 227 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16178 |
Розташовується у зібраннях: | 08.00.03 – економіка та управління національним господарством |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дисертація Тараненко сайт 1.pdf | 38,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.