Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16306
Назва: Зварювання та паяння в плазмі тліючого розряду : монографія
Автори: Болотов, Г. П.
Ключові слова: тліючий розряд
дифузійне зварювання
паяння металів та сплавів
Дата публікації: 2016
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ.
Короткий огляд (реферат): Узагальнено результати досліджень та досвід застосування тліючого розряду при дифузійному зварюванні та паянні металів та сплавів. Розглянуті енергетичні характеристики тліючого розряду як джерела нагріву. Особливу увагу приділено питанням забезпечення стабільності існування тліючого розряду підвищеного тиску в умовах взаємодії газорозрядної плазми з металевими поверхнями, що знаходяться у різному фізичному стані. Наведені приклади зварювання конструкцій в тліючому розряді однорідних і різнорідних металів, математичні моделі та номограми для визначення режимів зварювання. Вказані конструктивні особливості, характеристики та схеми устаткування для зварювання та паяння у тліючому розряді. Для інженерно-технічних працівників та спеціалістів підприємств та наукових організацій, що займаються питаннями з'єднання матеріалів в твердій фазі. Може бути корисна аспірантам та студентам відповідних спеціальностей.
Опис: Болотов, Г. П. Зварювання та паяння в плазмі тліючого розряду : монографія / Г. П. Болотов. – Чернігів : ЧНТУ, 2016. – 146 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/16306
ISBN: 978-966-7496-85-2
Розташовується у зібраннях:Болотов Г. П.: монографії
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болотов, Монографія.pdf5,39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.