Бараненкова Н. А.: навчально-методичні видання : [7] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Латинська мова : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для студентів I курсу галузі знань 03 "Гуманітарні науки", спеціальності 035 "Філологія"Бараненкова, Н. А.
2020Англійська мова професійного спрямування : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з англійської мови професійного спрямування для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 181 "Харчові технології"Бараненкова, Н. А.
2019Технологія приготування їжі : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з англійської мови для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 181 Харчові технології. Ч. І.Бараненкова, Н. А.
2018Англійська мова : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Бараненкова, Н. А.
2018Англійська мова : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів І курсу денної форми навчання напряму підготовки 181 "Харчові технології"Бараненкова, Н. А.
2016Англійська мова. Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів денної форми навчання спеціальності 172 Телекомунікації та радіотехнікаСтрутинська, В. В.; Бараненкова, Н. А.
2016Латинська мова. Методичні вказівки до практичних занять для студентів 1 курсу спеціальності 201 Агрономія денної форми навчанняБараненкова, Н. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7