Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17349
Назва: Технологія приготування їжі : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з англійської мови для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 181 Харчові технології. Ч. І.
Автори: Бараненкова, Н. А.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичне видання базується на лексичному матеріалі, що охоплює термінологію, пов’язану з майбутньою професійною діяльністю студентів. Комунікативно спрямовані вправи розділів посібника побудовані на автентичних матеріалах, що, в цілому, сприятиме ефективному оволодінню професійно зорієнтованою англійською мовою і формуванню навичок самостійної роботи студентів.
Опис: Технологія приготування їжі : метод. вказівки до практ. занять та самост. роботи з англійської мови для студентів освіт.-кваліф. рівня магістр спец. 181 "Харчові технології" / уклад. Н. А. Бараненкова. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – Ч. 1. - 50 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17349
Розташовується у зібраннях:Бараненкова Н. А.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія приготування їжі.pdf504,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.