Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/16396
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Алєшугіна, Н. О. | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-17T09:59:42Z | - |
dc.date.available | 2018-05-17T09:59:42Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16396 | - |
dc.description | Зошит для практичних та лабораторних робіт з дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів спеціальності 242 “Туризм” денної форми навчання / уклад. Н. О. Алєшугіна. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 32 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | організація ресторанного господарства | en_US |
dc.title | Зошит для практичних та лабораторних робіт з дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів спеціальності 242 “Туризм” денної форми навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Алєшугіна Н. О.: навчально-методичні видання Економічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
зошит для практичних і лаб ОРГ 2018.pdf | методичні вказівки | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.